Kävijäopas

Olemme koonneet tähän sinua varten vinkkejä, miten Cosvision-viikonloppusi sujuisi vieläkin helpommin!

Pysäköinti

Verkatehtaalla on kaksi pysäköintialuetta. Pysäköinti on lauantaina klo 8.00-14.00 maksullista ja sunnuntaina maksutonta. Pysäköinnin hinta on 1 €/h.

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä.

Aukioloajat

Lauantaina klo 10.00-18.00, klo 19.00-23.30
Sunnuntaina klo 10.00-18.00

Maksaminen tapahtumapaikalla

Varaathan riittävästi käteistä mukaan. Paikan päällä voit maksaa kortilla Ravintola Isohuvilassa ja joillakin myyntipöydillä. Ovelta myytävät liput voi maksaa vain käteisellä.

Ennakkoon ostetun lipun noutaminen

Voit lunastaa rannekkeesi tulostettua tilausvahvistusta tai mobiililaitteelta näytettyä sähköistä vahvistusta vastaan. Rannekkeita vaihdetaan klo 10.00 alkaen lauantaina ja sunnuntaina Verkatehtaan aulassa lipunmyyntipisteessämme. Jotta vaihto sujuisi mahdollisimman helposti, otathan tilausvahvistuksen valmiiksi esille.

Ennakkoon ostettujen buffet-lounaiden noutaminen

Ennakkoon ostetut buffet-lounaat voit noutaa tapahtuman infosta näyttämällä tulostettua tai sähköistä tilausvahvistusta mobiililaitteelta.

Pukuhuoneet

Cosvisionin pukuhuoneet sijaitsevat Verkatehtaan 2. kerroksessa (Kokoushuone 2), jonne pääsee niin portaita pitkin kuin hissillä. Pukuhuone on unisex, ja se on varustettu 3 sermitetyllä pukukopilla. Pukuhuoneesta löytyy myös hiuslakkaa, lankoja, neuloja, sakset ja kampa.

Lattiamajoitus

Cosvisionin lattiamajoitus aukeaa perjantaina klo 20 ja lauantaina klo 17. Lattiamajoitus järjestetään Hämeenlinnan kiipeilykeskus Hänkissä. Muistathan, että myös Cosvisionin lattiamajoitus on päihteetön eikä siellä ole luvallista nauttia päihteitä tai tuoda niitä sinne.

Lattiamajoitukseen tarvitset omat nukkumisvälineet (esim. makuualustan, pussilakanan ja tyynyn). Majoituksessa on pukuhuoneet ja suihkut miehille ja naisille.

Propit

Oikeiden aseiden tuominen tapahtumapaikalle on ehdottomasti kielletty. Huomioithan, että aseita ovat myös katanat ja muut miekat. Air-soft –aseiden piipuissa tulee olla oranssit/punaiset tulpat. Ne eivät saa olla ladattuja, eikä niissä ei saa olla kaasua tai kuulia.

Jos proppisi on suuri, se tulee viedä narikkaan säilöön kun olet menossa ohjelmatiloihin. Suuria proppeja ovat esimerkiksi miekat ja muut itseäsi kookkaammat propit.

Pidäthän huolta, ettei propissasi ole teräviä kulmia, jotka voisivat vahingoittaa muita. Hyvä nyrkkisääntö on, että proppien tulee olla tehty metallia kevyemmästä materiaalista.

Narikka

Cosvisionissa on ilmainen narikka. Narikka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina.

Ensiapu

Pieniin haavoihin ja rakkoihin saa apua tapahtumamme infopisteeltä. Hätätilanteissa käänny välittömästi järjestyksenvalvojan, tapahtuman työntekijän tai infon puoleen. Järjestyksenvalvojat ovat ensiapukoulutettuja. Järjestyksenvalvojamme eivät käytä perinteisiä keltaisia liivejä, mutta tunnistat heidät rintapielessä olevasta nimikyltistä.

Ruokailu

Verkatehtaan Ravintola Isohuvila palvelee tapahtuman aukioloaikoina kävijöitämme. Lauantaina ja sunnuntaina ravintolassa on tarjolla myös buffet-lounas klo 12.00-16.00. Lounaan hinta on 9 €/hlö. Päivien menut voit tarkistaa täältä.

Vesipisteet

Verkatehtaalta löytyy vesipisteet 1. ja 2. kerroksesta. Suosittelemme kävijöitämme ottamaan mukaan oman vesipullon.

Maksuton Wifi

Kävijöillämme on käytössä Verkatehtaalla maksuton WiFi.

Löytötavarat

Tapahtuman aikana löytämäsi tavarat voit viedä infopisteeseen. Mikäli olet kadottanut tavaroitasi, voit tiedustella niitä infosta.

Muistathan myös varustaa itsesi hymyllä ja hyvällä mielellä sekä viedä roskasi roskikseen!