Majoitus

Lattiamajoitus

Cosvision tarjoaa 45 lattiamajoituspaikkaa Hämeenlinnan kiipeilykeskuksella Hänkissä. Majoitusrakennukseen kuuluu kaksi pukuhuonetta suihkuineen ja vessoineen. Matkaa Verkatehtaalle on 1,1 kilometriä. Lauantaipäivän ajaksi voivat majoittajat säilöä omaisuutensa Kiipeilykeskuksen tiloihin.

Lattiamajoitus on saatavilla sekä pe-la että la-su yölle.

Lattiamajoituksen hinta on 15 €/yö/henkilö.

Varaa oma lattiamajoituspaikkasi täältä!


Hotellitarjoukset

Hotelli Emilia
Hotelli Emilia on yksityinen ja kodikas pieni hotelli aivan keskelläHotelli Emilia
Hämeenlinnan kaupunkia, kävelykadun varrella. Hinnat sisältävät aamiaisen. Hotellilta on matkaa Verkatehtaalle 1 km, juna-asemalle 1,2 km ja linja-autoasemalle 350 m.

Standard H2 45,00€ / hlö / vrk
Standard H1 80,00€ / hlö / vrk
Lisävuode 15,00€ / vrk

Varaukset voi tehdä joko sähköpostilla (hotelliemilia@hotelliemilia.fi) tai puhelimitse (03 612 2106). Cosvision-hintaisia huoneita on rajallinen määrä. Varaukset tulee tehdä tunnuksella Cosvision 2016. Varaukset tulee tehdä ennen 8.4.2016.

Lisätietoa huoneista ja hotellista löydät täältä.


Cumulus Hämeenlinna
Cumulus-hotelli Hämeenlinna on viihtyisä hotelli kätevästi keskellä
Hämeenlinnaa, joten kaikki Hameenlinna_CumulusHämeenlinnan keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Hintoihin sisältyy aamiainen. Hotellilta on matkaa Verkatehtaalle 1,1 km, juna-asemalle 1,3 km ja linja-autoasemalle 350 m.

85 € / vrk / standard huone yhdelle
99 € / vrk / standard huone kahdelle

Varaukset tulee tehdä tunnuksella Cosvision 2016. Varaukset voi tehdä puhelimitse (020 055 055) tai sähköpostitse (hameenlinna.cumulus@restel.fi). Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin huoneita riittää.

Lisätietoa huoneista ja hotellista löydät täältä.