Työpajat

Cosvisionissa pääset halutessasi työstämään cosplayta myös käytännössä. Huomaathan, että useimmissa työpajoissa on rajattu osallistujamäärä, joten ilmoittaudu ajoissa! Ilmoittautuminen työpajoihin aukeaa 4.4.2016 klo 18:00.

Kysyttävää työpajoista? Kysy: sofia@cosvision.fi

 

The everyday photoshoot workshop
Studio Zahora

Sunnuntai 15:30-17:00

Have you ever wondered how we work with photography? Now’s your chance to find out! In this workshop, we will:
• Take a look at how you prepare for a shoot
• Do an actual shoot with a cosplayer, including a commentary
• Talk about postproduction after the shoot
• Have some great conversations!

Sign up here!


Peruukkituuninkia
Marjet Nyman

Lauantai 15:00-16:30

Tässä työpajassa opetellaan parturi-kampaajan johdolla perusleikkauksia peruukeille, sekä käydään läpi niksejä ja stailausmenetelmiä, joilla peruukista saa helposti oikeamman näköisen. Pajaan on ennakkoilmoittautuminen ja mukaan mahtuu korkeintaan seitsemän henkilöä. Työvälineitä et tarvitse, vaan välineet ja peruukit löytyvät kaikille osallistujille. Halutessasi voit tuoda mukanasi päänvaivaa aiheuttaneen peruukin, jota voidaan yhdessä pähkäillä!

Ilmottaudu mukaan täällä!


Partakerho, se vähän karvaisempi työpaja
Tove “Equalsce” Anttonen & Henna “Kesakeru” Kuntsi

Lauantai 11:00-12:30

Beards: they grow on you. Paitsi että ei aina. Mitä tehdä, jos sänki muistuttaa murrosikäisen pojan ensi haituvia tai, mikä pahempaa, sitä ei kasva ollenkaan? Entä jos suosikkihahmollasi on tuulessa hulmuava parta, ja coniin on viikko aikaa? Ei hätää! Anna partakreppieksperttejen auttaa! Työpajassa opimme yhdessä tekniikoita, joilla saat komean parran ja sängen, jolla takuuvarmasti aiheutat kaikissa conikävijöissä partakateutta!

P.S. Oikeesti ei me nyt ehkä ihan experttejä olla, kai semmoinen jonkun sertifikaatin vaatii? Oikeesti me vaan liimataan karvoja naamaan, fun right? Tervetuloa siis partakerhoilemaan!

Ilmottaudu mukaan täällä!


Worbla-työpaja
Jenni “jesmo” Suominen

Sunnuntai 13:00-14:30

Tervetuloa kokeilemaan Worblaa! Paja on suunnattu aloittelijoille ja tarkoituksena on tutustua Worblaan materiaalina sekä saada tuntumaa sen työstämiseen. Paja tarjoaa työvälineet.

Ilmoittaudu mukaan täällä!